Miten DNA Connect toimii?

Kun suostut osallistumaan DNA Connectiin, yksityistililläsi näkyy osio nimeltä DNA Connect, ja siellä voit löytää sukulaisluettelosi. Lisäksi voit käyttää suodattimia sukulaisuuden, etunimen, sukunimen, syntymämaan ja sukupuolen perusteella. Voit aloittaa keskustelun valitsemalla henkilön, jonka kanssa haluat ottaa yhteyttä, ja heti sinulle avautuu chat-ikkuna, johon voit lähettää viestisi.

Kun meidän tietokantaamme ilmestyy uusia sukulaisia, saat sovellukselta sähköpostiviestin ilmoittaen siitä. Samoin kun sukulaisesi ottaa sinuun yhteyttä DNA Connectin kautta, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse.