Olen ladannut geneettiset raakatietoni tellmeGeniin ilmaiseksi, miksi lakkaan näkemästä joitakin tuloksiani toukokuun 2024 päivityksen myötä?

tellmeGenissa olemme kehittäneet menetelmän, joka yhdistää genetiikan ja laskentatehon lisätäksemme käsiteltävien varianttien määrää prosesseissamme.

Tämän uuden menetelmän, nimeltään imputaatio, soveltaminen mahdollistaa tarkempien tulosten saamisen sekä uusien raporttien, kuten yksilön neandertalilaisprosentin. Tämä sovellus aiheuttaa lisäkustannuksia ja vaivaa tietokoneen näkökulmasta tarkasteltuna geenitietojen käsittelyssä. Siksi olemme tähän asti tarjonneet tätä tietoa yksinomaan tellmeGenin käyttäjille, joiden DNA-sirun tunnemme.

Kuitenkin kuukausien työn jälkeen olemme onnistuneet soveltamaan tätä uutta teknologiaa muiden yritysten siruihin, joissa on erilaisia markkereita ja ominaisuuksia kuin tellmeGenin sirussa.

Käsittelyprosessien optimointi, laadunvalvonta ja erilaisten ulkoisten sirujen sovittaminen tähän uuteen menetelmään ovat vaatineet suuren panostuksen ja lisäkustannuksia meiltä, mutta nyt voimme tarjota sinulle tietoa, joka muuten ei olisi mahdollista.

Tämän vuoksi kiitämme luottamuksestasi ja uskollisuudestasi ja haluamme, ettet menetä mitään uutuuksia. Siksi saat edelleen osan tuloksistamme ilmaiseksi kuten tähänkin asti.

Lisäksi, jos haluat päästä täyteen tietoon ilman rajoituksia, tarjoamme päivityksen, jonka hinta on kaikkien ulottuvilla.

Toistaiseksi sinulla on käytettävissäsi nykyiset tuloksesi, ja voit valita yksityisessä alueessasi, haluatko edelleen nähdä ne aiemmalla vai päivitetyllä menetelmällä.

Kuitenkin toukokuusta 2024 alkaen kaikki käyttäjät, joiden tuloksia ei ole vielä päivitetty tähän uuteen menetelmään, päivitetään automaattisesti.

Jos haluat tietää lisää tästä uudesta tavasta analysoida DNA-siruja ja ladata Raw Data -tietosi alustallemme, napsauta linkkiä.