Mikä on DNA Connect?

Se on palvelu, joka mahdollistaa käyttäjiemme löytää geneettisiä sukulaisia tietokannastamme ja ottaa yhteyttä heihin. Jotta tulokset ovat näkyvissä, molempien sukulaissuhteessa olevien osapuolten tulee olla hyväksyneet DNA Connect -ohjelmaan osallistumisen ehdot.

Kun saat viestin DNA Connectissa, lähetämme sinulle ilmoituksen antamaasi sähköpostiin.

Saat myös sähköpostiviestin, kun sovellus löytää uusia sukulaisia tietokannastamme.