Konsultaatiot ja raportit, millä kielellä ne ovat? Miten ne vastaanotetaan ja kuinka kauan siinä kestää?

Nutrigenomiset ja farmakogenomiset raportit lähetetään sähköpostin liitteenä olevana PDF-tiedostona, käyttäjän valitsemalla kielellä niistä kielivaihtoehdoista, jotka ovat käytettävissä verkkosivustollamme.

Konsultaatiot puolestaan vastataan suoraan sähköpostitse ilman PDF-tiedostojen lähettämistä, käyttäjän valitsemalla kielellä samoista vaihtoehdoista kuin raporteissa.

Vastaukset lähetetään pakollisesti tellmeGen-tiliin liitettyihin sähköpostiosoitteisiin tietosuojalakien mukaisesti. On tärkeää huomauttaa, että tämä on ainoa viestintäkanava näille tuotteille. Videopuheluita tai konferensseja vastaavien osastojen henkilöstön kanssa ei järjestetä.

Raportin saapumiseen kuluvaa aikaa vaihtelee tuotteittain. Konsultaatiot voivat kestää useita päiviä niiden monimutkaisuuden ja pyydetyn kohdan mukaan.

Nutrigenomiset ja farmakogenomiset raportit vaativat enemmän työtä, ja siksi niiden saapumiseen voi kulua jopa kaksi tai kolme viikkoa. Joka tapauksessa otamme sinuun yhteyttä niiden valmistumisen yhteydessä.