Milloin tulokseni ovat saatavilla?

Näyte lähetetään ensin laboratorioon, ja kun se on vastaanotettu, saat sähköpostiviestin saapumisesta. Aika, joka kuluu näytteen vastaanottamiseen laboratoriossa, vaihtelee lähtömaan ja näytemäärän mukaan.

Tulostesi raportti on saatavilla tellmeGen-alustalla 4–6 viikon kuluessa siitä, kun näyte on vastaanotettu yhtiössämme.

On tärkeää huomata, että nämä ovat arvioituja aikoja ja että geneettisen analyysin monimutkaisuuden ja ominaisuuksien vuoksi emme voi määrittää tarkkaa tulosten toimituspäivää.

Kun tulokset ovat valmiit, ne ladataan alustalle, ja pääset käsiksi niihin tellmeGen-tilisi kautta (käyttäen käyttäjätunnustasi ja salasanaasi). Tämän jälkeen saat sähköposti-ilmoituksen, jossa kerrotaan, että tietosi ovat nyt saatavilla ja voit tarkastella niitä asiakasalueella.