Miten voin ladata genotyypityksen raakatietoni?

Voit ladata genotyypityksen raakatietosi tai Raw Data -tietosi käyttäjävalikosta siirtymällä yksityiselle alueellesi.

Tätä varten, mene kohtaan ”Asetukset” -> ”Kitit” -> ”LATAA RAW DATA” kitit-osion lopussa, sinisillä kirjaimilla.

Kun suoritat tämän toiminnon, luodaan .csv-tiedosto, jossa on listattuna yli 750 000 sirun markkeria ja niiden genotyyppi kullekin.

Voit käyttää tätä tiedostoa tarkistaaksesi genotyyppisi mille tahansa sirulla olevalle markkerille ja syöttääksesi sen muihin alustoihin, jotka hyväksyvät raakatiedot.

Kolmannessa sarakkeessa on tarkka kromosomipaikka, jossa tämä markkeri eli rsID sijaitsee, ja viimeisessä sarakkeessa on genotyyppisi kullekin markkerille, joka koostuu kahdesta alleelista (meillä on kaksi kopiota kustakin kromosomista).

TellmeGenin kanssa ladattavat Raw Data -tiedot voidaan myös analysoida muiden yritysten toimesta. Lisätietoja täällä.