Mitkä muiden yritysten Raw Data -tiedostot ovat yhteensopivia tellmeGenin kanssa?

Voit saada pääsyn kaikkiin tarjoamiimme tietoihin lataamalla toisen yrityksen geneettisen raakadatan tiedostosi (muodossa .txt tai .csv), joihin kuuluvat:

• 23andme
  • Ancestry
  • MyHeritage

Lisäksi tellmeGenissä voimme analysoida raakadatasi riippumatta sen alkuperästä, kunhan se on koodattu seuraavien ehtojen mukaisesti:

1. Mukana olevat geneettiset merkinnät on suunnattu (+) GRCh37:n vertailu-DNA:han. GRCh37 on Homo sapiensin (ihmisen) lajin vertailu-DNA:ksi perustama Genome Reference Consortiumin luoma vertailu-DNA.
  2. Call rate -arvon on oltava > 0,95. Tämä tarkoittaa, että vähintään 95 % merkinnöistä on oikein määritetty. Huonommalla laadulla tuloksia ei anneta, koska emme voi taata niiden luotettavuutta.
  3. Sen muoto vastaa muuttamattoman sirun tyyppiä.