Miten DNA Connect -viestipalvelu toimii?

Henkilökohtaisella tililläsi, DNA Connect -osiossa, näkyy geneettinen perheesi, ja sieltä voit lähettää viestin valitsemallesi henkilölle. Samoin, kun sukulaisesi ottaa sinuun yhteyttä DNA Connectin kautta, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse. Tämä chat on tarkoitettu vain keskusteluun osallistuville henkilöille, ja se noudattaa korkeimpia turvallisuus- ja yksityisyydensuojastandardeja.

Saat myös sähköpostiviestin, kun sovelluksessa on uusia sukulaisia.