Kuka analysoi tulokset?

Asiakkaamme sylkinäytteet saapuvat laboratorioihimme Euroopassa, jotka täyttävät tiukan ”ISO 9001:2015” -standardin vaatimukset, mikä on korkein laatustandardi Euroopan unionissa.

Siellä suoritetaan DNA:n eristäminen ja sen jälkeen amplifiointi ja genotyypitys.

Jos haluat tietää lisää käyttämästämme teknologiasta protokolliemme yhteydessä ja laboratorioista, joilla teemme yhteistyötä, verkkosivullamme on osio, jossa selitetään niiden ominaisuudet. Tässä ensimmäisessä vaiheessa tehdään genotyypitys ja käyttäjän ”raakadata” saadaan.

Kun asiakkaiden näytteet on genotyypitetty (tai analysoidaan), nämä tiedot siirretään ”tellmeGenin” tietokantaan, missä geneetikot, bioinformatiikan asiantuntijat ja lääkärit analysoivat näitä geneettisiä variantteja ja tuottavat yksityiskohtaiset raportit, joita asiakkaat voivat tarkastella käyttäjätilinsä kautta.