Voinko estää tai poistaa jonkun estoista DNA Connectissa?

Kyllä, oman tilin sisällä kohdassa DNA Connect.

Hetkestä, jolloin sukulaiset ilmestyvät luetteloon, jokaisen oikeassa reunassa näkyy valitsin tällainen:

dna connect block

Klikkaamalla valitsinta näet kolme vaihtoehtoa:

• Profiili
  • Lähetä viesti
  • Estä

Klikkaa Estä. Tämän jälkeen kyseisen käyttäjän kanssa ei ole mahdollista muodostaa vuorovaikutusta.

Kerran estettyä käyttäjää voi milloin tahansa poistaa estolistasta.

Tätä varten estetyn käyttäjän oikealla puolella näkyy valitsin uudelleen.

Klikkaamalla valitsinta näet kaksi vaihtoehtoa:

• Profiili
  • Poista esto

Klikkaa Poista esto. Sen jälkeen voit taas vuorovaikuttaa käyttäjän kanssa.