Hur fungerar DNA Connect?

När du accepterar att delta i DNA Connect dyker det upp en sektion med namnet ”DNA Connect” i din privata konto. Där kan du hitta en lista över dina släktingar. Dessutom låter det dig tillämpa filter baserade på släktskap, namn, efternamn, kön vid födseln och land. För att chatta behöver du bara välja personen du vill kontakta, och en chatt öppnas omedelbart där du kan skicka ditt meddelande.

När du har nya släktingar i vår databas kommer du att få ett e-postmeddelande från applikationen som informerar dig. I sin tur, när dina släktingar kontaktar dig via DNA Connect, kommer du att få ett e-postmeddelande som meddelar dig om detta.