Lisätäänkö ajan mittaan lisää ehtoja ja henkilökohtaisia ominaisuuksia?

Kyllä, pyrimme lisäämään käyttäjillemme raportoitujen tulosten määrää joko parantamalla jo olemassa olevien tulosten luotettavuutta tai lisäämällä uusia sairauksia ja ominaisuuksia sitä mukaa kuin tieteelliset tutkimukset tuottavat tuloksia, joista on riittävästi tieteellistä näyttöä.

Aina kun lisäämme uutta sisältöä käyttäjätilillesi, olipa kyse sitten uusista ominaisuuksista, patologioista tai toiminnoista, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Samoin julkaisemme sosiaalisen median kanavissamme ilmoituksia käyttöönotettavasta sisällöstä.

Lisäksi se on ilmaista, eikä siihen liity mitään kustannuksia. Voit nähdä lisätietoja tästä linkistä.