Tuleeko lisää sairauksia ja henkilökohtaisia piirteitä ajan myötä?

Kyllä. Tavoitteenamme on lisätä raportoitujen tulosten määrää käyttäjillemme joko parantamalla jo olemassa olevien luotettavuutta tai lisäämällä uusia sairauksia ja piirteitä sitä mukaa kun tieteelliset tutkimukset tarjoavat riittävän tieteellisen näytön.

Aina kun lisäämme uutta sisältöä käyttäjätilillesi, olivatpa ne sitten uusia ominaisuuksia, patologioita tai toimintoja, ilmoitamme sinulle sähköpostitse. Samoin sosiaalisen median kanavissamme jaamme ilmoituksia uudesta sisällöstä.

Lisäksi se on ilmaista, eikä siihen liity mitään kustannuksia. Voit nähdä lisätietoja tästä linkistä.