Kan ik iemand op DNA Connect blokkeren of deblokkeren?

Ja, in je privé account in het DNA Connect gedeelte.

Zodra familieleden in uw lijst verschijnen, verschijnt rechts van elk familielid een selector zoals deze:

Door op de selector te klikken krijgt u drie opties te zien:

• Profiel
    Stuur een bericht
    Blok

Klik op Blokkeren. En het zal niet mogelijk zijn enige interactie met die gebruiker tot stand te brengen.

Eenmaal vergrendeld, kan het op elk moment worden ontgrendeld.

Daartoe verschijnt de selector opnieuw aan de rechterkant van elke geblokkeerde gebruiker.

Door op de selector te klikken ziet u twee opties:

• Profiel
    Deblokkeer

Klik op deblokkeren. U kunt weer met de gebruiker communiceren.