Hoe zal ik mijn resultaten zien?

Om toegang te krijgen tot uw resultaten, dient u in te loggen op uw gebruikersaccount. Eenmaal binnen, als ze al beschikbaar zijn, ziet u ze gedifferentieerd per gebied: complexe ziekten, monogene ziekten, farmacogenetica, persoonlijke kenmerken, welzijn en voorouders.

Door op elk van de icoontjes te klikken, kunt u de lijst van ziekten zien. U kunt ook naar elk gebied gaan door op het tabblad “MIJN RESULTATEN” te klikken.

Binnen elk gebied zal de lijst van kenmerkende punten worden uitgesplitst. Als u op de naam van elk item klikt, krijgt u toegang tot informatie zoals: beschrijving van het item, symptomen (in het geval van ziekten), rol van de genetica, preventie (indien van toepassing) en het technisch rapport. In het technisch rapport zult u meer gedetailleerde informatie kunnen zien, de SNP die u in uw DNA hebt, de gebruikte bibliografie, enz.

Als u uw resultaten nog niet hebt en u wilt weten welke informatie u zult ontvangen, kunt u elk van de items controleren die uw rapport zal bevatten vanaf de startpagina van tellmeGen.

Wanneer uw resultaten echter beschikbaar zijn in uw gebruikersaccount, ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat u aan uw kit hebt gekoppeld, en u ontvangt ook meldingen wanneer er updates zijn voor uw account. U ontvangt ook meldingen wanneer er updates zijn voor uw account, zodat u uw resultaten kunt bekijken wanneer u maar wilt!