Naar welke platforms kan ik mijn tellmeGen ruwe gegevens uploaden om een andere analyse van mijn genetische gegevens te krijgen?

Er zijn momenteel verschillende platforms die ruwe gegevens van tellmeGen aanvaarden. Promethease, Mytrueancestry en Nutrahacker behoren tot de meest opvallende.

Om uw ruwe gegevens te uploaden hoeft u alleen maar het bestand uit te pakken dat u kunt downloaden in uw profiel, zodat u een bestand in .csv-formaat verkrijgt dat u kunt uploaden naar de bovengenoemde platforms.

Als u twijfelt over hoe u uw ruwe gegevens kunt downloaden, klik dan op deze link voor de procedure.

Sommige platforms, zoals MyHeritage of Genomelink, accepteren onze ruwe gegevens echter niet. Dit is geen kwestie van formaat maar van samenwerkingsovereenkomsten tussen deze bedrijven en derden waar wij vooralsnog niet onder vallen.

Van tellmeGen werken we aan een maximale compatibiliteit met alle mogelijke platformen en wanneer we dat bereiken, zullen onze gebruikers daarvan op de hoogte worden gebracht.