Wat betekent het dat ik updates over tellmeGen-resultaten zal ontvangen?

Uw genetische informatie verandert niet met de tijd, maar wetenschappelijk onderzoek wel. Daarom kunnen wij de informatie die wij in de resultaten verstrekken, periodiek en voortdurend uitbreiden.

Updates omvatten nieuwe items, nieuwe SNP’s of genetische variaties die met sommige items geassocieerd zijn, nieuwe functionaliteiten, nieuwe versies van ruwe gegevens, enz. Wanneer nieuwe wetenschappelijke studies verschijnen die genetische variaties in verband brengen met ziekten of kenmerken, nemen wij deze op in het platform van onze gebruikers.

Al deze updates zijn gratis voor onze gebruikers, dus u koopt de tellmeGen genetische test één keer en heeft bijgewerkte informatie voor het leven.

Wanneer wij een update uitvoeren, beginnen wij met de gebruikers die het kortst geregistreerd zijn en zo verder tot wij de eerste klant updaten. Wanneer uw resultaten zijn bijgewerkt, ontvangt u een e-mail om u daarvan op de hoogte te stellen.