Waarom veranderen mijn resultaten met verschillende versies van ancestry?

Bij tellmeGen werken we aan de ontwikkeling en verbetering van nieuwe mechanismen om de Vooroudersvan onze gebruikers te schatten. Daarom zijn er verschillen tussen de verschillende versies van onze methodologie, hetzij door de toevoeging van nieuwe genetische populaties aan de studie, hetzij door een wijziging van het berekeningsalgoritme, waardoor in de meest recente versie een hogere kwaliteit en nauwkeurigheid wordt gewaarborgd. Bovendien moet worden opgemerkt dat wij periodiek de resultaten gratis bijwerken naar de meest recente versie voor al onze gebruikers en hen op de hoogte brengen van de update.