Moet ik een speciale kit kopen om toegang te krijgen tot DNA Connect?

Nee, de dienst is inbegrepen in al onze kits. U hoeft alleen maar in te stemmen met deelname door op de knop in de afbeelding te klikken. In uw account ziet u een banner waarop u zich kunt abonneren of de optie kunt selecteren om het niet te tonen. Deze laatste optie kunt u te allen tijde wijzigen.

Deze dienst is gratis, evenals de updates en verbeteringen die erop kunnen worden aangebracht.