Een update heeft een aandoening of kenmerk uit mijn resultaten verwijderd, waarom?

Bij tellmeGen streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze resultaten. Daarom zijn al onze analyses gebaseerd op verschillende onderzoeken en gepubliceerde artikelen over de genetica van de kenmerken die we aan onze gebruikers bieden.

In sommige gevallen zijn er echter nieuwe bewijzen naar voren gekomen die vragen oproepen over onderzoeken met betrekking tot een van onze geanalyseerde kenmerken. In deze situaties besluiten we om tijdelijk of definitief die kenmerken terug te trekken die ter discussie staan totdat de situatie is opgelost. Vanwege het klinische belang van veel van onze resultaten zullen we nooit een kenmerk of aandoening tonen waarvoor onvoldoende wetenschappelijke basis bestaat voor genetische detectie.