Een update heeft een ziekte of kenmerk uit mijn resultaten verwijderd, waarom?

Bij tellmeGen streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze resultaten. Daarom zijn al onze analyses gebaseerd op verschillende onderzoeken en gepubliceerde artikelen over de genetica van de kenmerken die we aan onze gebruikers bieden.

Er zijn echter gevallen waarin nieuwe bewijzen twijfels hebben opgeroepen over onderzoeken met betrekking tot een van onze geanalyseerde kenmerken. In deze situaties besluiten we om die kenmerken tijdelijk of definitief te verwijderen totdat de situatie is opgelost. Vanwege het klinische belang van veel van onze resultaten zullen we nooit een eigenschap of aandoening tonen waarvoor onvoldoende wetenschappelijke basis is voor genetische detectie.