Wat moet ik doen als ik geen toegang kan krijgen tot mijn account of als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Indien u geen toegang krijgt tot uw account of uw wachtwoord bent vergeten, raden wij u aan eerst te controleren of uw e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd (geen spaties ervoor of erna). U kunt vragen om uw wachtwoord te wijzigen door te klikken op “Bent u uw wachtwoord kwijt“. U zult een e-mail ontvangen om uw wachtwoord te wijzigen. Als u deze niet ontvangt, controleer dan uw spam- of junkmail-map.

Als je na het opvolgen van deze aanbevelingen nog steeds geen toegang hebt, stuur ons dan alstublieft een e-mail naar [email protected] waarin je het e-mailadres vermeldt waarmee je denkt of herinnert te zijn geregistreerd, en de kitcode om de status van je account te verifiëren.