Kan ik mijn privacy-instellingen wijzigen?

Uw privacy-instellingen kunnen op elk moment worden gewijzigd, evenals uw keuze om geen marketinginformatie te ontvangen.

Om uw privacy-instellingen te wijzigen, gaat u naar “Instellingen” en in het gedeelte “Mijn account” kunt u de opties zien om de naam en het wachtwoord te wijzigen. In het gedeelte “Profiel” kunt u de profielfoto en de gebruikersnaam wijzigen.

Om geen marketinginformatie meer van ons bedrijf te ontvangen, kunt u onderaan de e-mails die wij sturen een link zien die u kunt gebruiken om u af te melden voor onze mailinglijsten.

Als u problemen heeft met een wijziging, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] met uw e-mailadres en de kitcode waarin u uitlegt wat er is gebeurd.