Vad ska jag göra om jag inte kan komma åt mitt konto eller har glömt mitt lösenord?

Om du inte kan komma åt ditt konto eller har glömt ditt lösenord är det första vi rekommenderar att kontrollera att e-postadressen och lösenordet är korrekt inmatade (utan mellanslag framför eller bakom). Du kan begära att ändra lösenordet genom att klicka på ”Har du glömt ditt lösenord?”. Du kommer att få ett e-postmeddelande för att ändra lösenordet. Om du inte får det, var vänlig kontrollera din skräppostmapp eller mappen för oönskad e-post.

Om du efter att ha följt dessa rekommendationer fortfarande inte kan få tillgång, vänligen skicka ett e-postmeddelande till [email protected] där du anger e-postadressen med vilken du tror eller minns att du registrerade dig, samt kitkoden för att verifiera ditt kontos status.