Hur kan jag ändra min registreringsinformation?

Om någon av de uppgifter du har angett vid registreringen inte är korrekt, kan du ändra din tillhandahållna information från det privata området. I ”Inställningar” kan du kontrollera personuppgifter, som din kopplade e-postadress eller lösenord, och redigera dem därifrån. Om det skulle vara problem med att göra ändringen, kontakta [email protected] och ange felet, den ursprungliga datan och den data som den ska ändras till.

Från kundtjänstavdelningen kommer de att ändra det och meddela dig när den ändringen är gjord. Denna process är dock långsammare, så vi rekommenderar att du gör ändringen personligen från kontot när det är möjligt.