Var hittar jag den alfanumeriska koden som krävs för att registrera kitet?

Den alfanumeriska koden eller koden för ditt kit som behövs för registrering finns på rören som bevarar salivet och i instruktionsbroschyren som medföljer i kitet.

Det är viktigt att behålla instruktionerna för att inte förlora kitkoden, samt att skapa ett konto och registrera kitet innan du skickar provet till laboratoriet.

När du har skapat ett konto kan du konsultera koden för ditt kit i övre högra hörnet av skärmen i ditt privata område.