Kan jag ändra min sekretessinställningar?

Dina integritetsinställningar kan ändras när som helst, liksom ditt beslut att inte ta emot marknadsföringsinformation.

För att ändra dina integritetsinställningar på ditt konto, gå till ”Justeringar”, och i avsnittet ”Mitt konto” kan du se alternativen för att ändra namn och lösenord. I avsnittet ”Profil” kan du ändra profilbilden och användarnamnet.

För att sluta ta emot marknadsföringsinformation från vårt företag kan du i de e-postmeddelanden vi skickar se en länk längst ned som låter dig avregistrera dig från våra e-postlistor.

Om du har problem med någon ändring kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected] med din e-postadress och kitkoden och förklara vad som har hänt.