Kuinka voin muuttaa rekisteröintitietojani?

Jos jokin antamasi rekisteröintitiedot ovat virheellisiä, voit muuttaa tietojasi yksityiseltä alueeltasi. “Asetukset”-osiossa voit tarkistaa henkilötietosi, kuten sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja muokata niitä sieltä. Jos tiedon muuttamisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja kerro virheestä sekä alkuperäisestä tiedosta ja siitä tiedosta, johon se tulee muuttaa.

Asiakaspalveluosasto muuttaa tiedot puolestasi ja ilmoittaa sinulle, kun muutos on tehty. Tämä prosessi voi kuitenkin olla hitaampi, joten suosittelemme tekemään muutoksen itse tililtäsi aina kun se on mahdollista.