Hvordan kan jeg slette kontoen min?
Hvis du vil slette kontoen din på tellmeGen, kan du gjøre det fra ditt private område. Gå til “Innstillinger”, nederst i seksjonen “Min konto”, og du vil se alternativet for å SLETTE KONTOEN.
Vær oppmerksom på at denne prosessen er permanent, og informasjonen din vil bli slettet fra vår database. Derfor anbefaler vi at du kun gjør dette etter å ha tenkt grundig gjennom det og være helt sikker på beslutningen.