Jag är inte kund hos tellmeGen men jag har laddat upp min RAW-data, kan jag få veta mitt maternella haplogrupp?

Ja, även om du inte är vår användare och inte har köpt våra kit, kan du ta reda på din maternella haplogrupp genom att ladda upp ditt Raw Data.

Dock ger de gratis versionerna endast tillgång till släktforskning, det vill säga procentandelarna av de populationer som finns i ditt DNA. För att se haplogrupperna måste du köpa en av de två betalprodukterna (båda ger tillgång till denna information).

Dessutom måste ditt Raw Data vara kompatibelt med oss och uppfylla en rad villkor som du kan se på följande länk.