Når og hvordan kan jeg deaktivere DNA Connect-tjenesten?
Du kan avslutte tjenesten når som helst.
Når du har logget inn på kontoen din, vil du se initialene til for- og etternavnet ditt på høyre side. Gå til “Innstillinger” -> “Kits” -> “Personvern”, og fjern markeringen for “Jeg ønsker å delta i DNA Connect og oppdage genetiske slektninger”.