Hoe wordt de test uitgevoerd?

Stap 1: Bestel uw test via onze website door op de knop TE KOOP te klikken.

Stap 2: Registreer uw kit: Zodra u uw kit heeft ontvangen, is het eerste wat u moet doen klikken op de CREATE ACCOUNT knop en de code registreren die op het reservoir verschijnt (het buisje waar u uw monster in moet doen).

Stap 3: deponeer uw monster: nu uw kit geregistreerd is, is het tijd om het speekselmonster te verzamelen. Vul het buisje tot het speeksel (geen bellen) de vulmarkering overschrijdt, en vergeet niet te roken, te drinken of kauwgom te kauwen gedurende 30 minuten voor de monsterafname.

1. Terug naar het lab: Volg de verzendinstructies op de doos, maak de zending klaar en breng deze naar het dichtstbijzijnde koerierskantoor.
  2. Ontvang uw resultaten: Binnen 30 tot 45 dagen (4 – 6 weken) ontvangt u een e-mail met de mededeling dat uw resultaten nu beschikbaar zijn in uw gebruikersportaal.