Hoe wordt de test uitgevoerd?

Stap 1: Bestel uw test via onze website door op de knop KOPEN te klikken.

Stap 2: Monstername: hiervoor wrijf je met de wattenstaafjes die we leveren aan de binnenkant van je mond, over de wangen, en onthoud dat je niet mag roken, drinken of kauwgom kauwen gedurende de 30 minuten voorafgaand aan de monstername.

Stap 3: Registreer je kit: Zodra je je kit ontvangt, scan de QR met instructies om een account aan te maken. Je kunt het proces ook bekijken door naar http://www.tellmegen.com/welcome te gaan.

Stap 4: Stuur het terug naar het laboratorium. Na de instructies op de doos te hebben gevolgd, doet u het monster in de zak en brengt u het naar de koeriersdienst die u per e-mail is opgedragen.

Stap 5: Ontvang uw resultaten: Binnen 30 tot 45 dagen (4 – 6 weken) ontvangt u een e-mail met de mededeling dat uw resultaten nu beschikbaar zijn in uw gebruikersportaal.