Voinko muuttaa yksityisyysasetuksiani?

Voit muuttaa yksityisyysasetuksiasi milloin tahansa, ja voit päättää olla vastaanottamatta markkinointitietoja.

Yksityisyysasetustesi muuttamiseksi mene ”Asetukset”-osioon, ja ”Oma tili” -kohdasta näet vaihtoehdot nimen ja salasanan muuttamiseen. ”Profiili”-osiossa voit vaihtaa profiilikuvan ja käyttäjänimen.

Jos et halua enää vastaanottaa markkinointitietoja yritykseltämme, lähettämiemme sähköpostien lopussa on linkki, jonka kautta voit poistua postituslistoiltamme.

Jos sinulla on ongelmia jonkin muutoksen kanssa, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] antaen sähköpostiosoitteesi ja testisarjan koodin ja selittäen tapahtuneen.