Onko käyttäjätilin luominen välttämätöntä tellmeGen-testipaketin ostamiseksi?

TellmeGen-testipaketin ostamiseen ei tarvitse luoda käyttäjätiliä. Käyttäjätili tarvitaan vasta kun paketti on saapunut ja ennen näytteen palauttamista laboratorioon. Käyttäjätilin luominen on välttämätöntä ilmoitusten vastaanottamiseksi ja tulosten saamiseksi.

Testipaketin ostamiseksi tarvitset vain tietää, kuinka monta pakettia haluat, toimitusosoitteen ja suuren innon oppia lisää itsestäsi ja genetiikastasi!