Miten henkilötietoni ovat suojattuja?

tellmeGenille yksityisyys, luottamuksellisuus ja tietojen turvallisuus ovat ehdottomia vaatimuksia. Tämän vuoksi käytämme edistyneimpiä turvallisuusprotokollia ja korkeatasoista salaustekniikkaa sekä fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä turvallisuuden maksimoimiseksi voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Kaikki yhteydet verkkosivustollemme ja sieltä ovat suojattuja SSL-kryptausprotokollalla.

1. Palvelimemme ja tiedot sijaitsevat pilvipalvelussa. Tämä mahdollistaa omien turvatoimiensa hyödyntämisen: monitasoisen suojauksen DoS/DDoS-hyökkäyksiä vastaan, uusimman teknologian Cisco-verkoissa ja nopean pääsyn kiintolevyihin. Tämä kaikki täydennetään palvelinten, tietokannan ja kaiken tellmeGenin tiedon varmuuskopioinnilla.
  2. Sovelluksemme suorittavat automaattisia tarkistuksia muutoksille, joten kaikki datan muutokset kirjataan, jotta voimme toimia, mikäli muutos osoittautuu virheelliseksi.
  3. tellmeGenin käyttäjien arkaluontoiset tiedot on salattu, jotta geneettisen tiedon, henkilöiden ja heidän henkilökohtaisten tietojensa välistä yhteyttä ei voida muodostaa, sillä ne säilytetään salattuina ja salaus puretaan vain tarvittaessa.

Lisätietoja suojaustoimenpiteistä, joita noudatamme ja ylläpidämme, suosittelemme lukemaan Yksityisyys ja turvallisuus -osion.