Hur utförs testet?

Steg 1: Beställ ditt test genom att klicka på köpknappen på vår webbsida.

Steg 2: Registrera ditt kit: När du har fått ditt kit är det första du behöver göra att klicka på knappen SKAPA KONTO och registrera koden som visas på reservoaren (det rör där du ska lägga ditt prov).

Steg 3: Lämna ditt prov: Med ditt registrerade kit är det dags att samla salivprovet. För detta, använd topsen som vi har gett dig och gnugga dem på insidan av dina kinder. Kom ihåg att du inte ska röka, dricka eller tugga tuggummi under de 30 minuterna före provtagningen.

1. Skicka det till laboratoriet. Efter att ha följt instruktionerna i lådan, lägg provet i påsen och ta det till kurirtjänsten som du har fått instruktioner om via e-post.
  2. Få dina resultat: Inom en period av 30 till 45 dagar (4–6 veckor) kommer du att få ett e-postmeddelande som informerar dig om att dina resultat nu är tillgängliga i ditt användarportal.