Hur använder jag min rabattkupong?

För att använda din rabattkupong måste du välja den produkt du vill köpa och se till att din kupong är kompatibel med den valda produkten.

I kundvagnen finns det en ruta som säger ”Har du en kampanjkod?”. Där ska du ange kupongen.

När du har klickat på ”LÄGG TILL” måste du låta sidan uppdatera det totala beloppet. Därefter kan du slutföra beställningen.

Om du har några problem med din rabattkupong, vänligen skriv till [email protected] så ger vi dig en lösning.