Onko tellmeGenin DNA-testi pätevä todisteena sukulaisuudesta?

Vaikka testimme on luotettava määrittämään sukulaisuuden 100% varmuudella vanhempien ja sisarusten välillä, meillä ei ole tapaa vahvistaa, että vastaanotettu näyte todella kuuluu meille ilmoitetulle henkilölle. Tämän vuoksi, vaikka tulokset ovat luotettavia, näytteen alkuperän tuntemattomuus, joka perustuu vain asiakkaan sanaan, tekee siitä kelvottoman isyystestinä tai oikeudenkäynnissä käytettäväksi todisteeksi.

Sukulaisuussuhteita voit tarkastella DNA Connect -työkalun avulla. Tätä varten molemmat osapuolet on oltava geneettiset testit tietokannassamme ja annettava suostumus niiden käyttöön. Voit aktivoida ja peruuttaa sovelluksen milloin tahansa.