Miten testi suoritetaan?

Vaihe 1: Tilaa testisi verkkosivuiltamme painamalla ”OSTA” -nappia.

Vaihe 2: Näytteen kerääminen: tätä varten pyyhi suun sisäpuolta mukana toimitetuilla vanupuikoilla hieroen poskia, ja muista, että et saa tupakoida, juoda tai pureskella purukumia 30 minuuttia ennen näytteenottoa.

Vaihe 3: Rekisteröi kittisi: Kun olet saanut kittisi, lue QR-koodi ohjeiden saamiseksi tilin luomiseksi. Voit myös nähdä prosessin käymällä osoitteessa http://www.tellmegen.com/welcome

Vaihe 4: Palauta näyte laboratorioon. Noudata ohjeita, laita näyte pussiin ja vie se kuriiripalveluun, joka on mainittu sähköpostitse saamissasi ohjeissa.

Vaihe 5: Vastaanota tuloksesi: 30–45 päivän (4–6 viikkoa) kuluessa saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että tuloksesi ovat nyt saatavilla käyttäjäportaalissasi.