Miten käytän alennuskuponkini?

Alennuskupongin käyttämiseksi sinun tulee valita ostettava tuote ja varmistaa, että kupongin käyttö on yhteensopiva valitsemasi tuotteen kanssa.

Ostoskorissa on kenttä, jossa lukee ”Onko sinulla kampanjakoodi?”. Sinne tulee syöttää kupongin koodi.

Kun klikkaat ”LISÄÄ”, anna sivun ladata uudelleen kokonaissumma. Sen jälkeen voit viimeistellä tilauksen.

Jos sinulla on ongelmia alennuskupongin kanssa, kirjoita osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua ratkaisemaan ongelman.