Mitä toimitusvaihtoehtoja on saatavilla testipaketille?

Kansainväliset lähetysvaihtoehtomme ovat UPSja DHLkanssa. Kotimaan lähetyksiin teemme yhteistyötä paikallisen kuljetusyhtiön kanssa.

Paketti lähetetään asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen, tällä hetkellä voimme lähettää mihin tahansa maailman alueeseen, lukuun ottamatta Ranskaa. Sylkinäytteiden toimitus- ja palautuskulut sisältyvät paketin lopulliseen hintaan, eikä niistä aiheudu asiakkaalle lisäkustannuksia. Paketti sisältää rapiDri-näytteenottopuikon käyttäjän näytteen keräämiseen.