Vilka fördelar har det att prenumerera på DNA Connect från tellmeGen jämfört med liknande tjänster från andra företag?

I tellmeGens DNA-tester arbetar vi varje dag för att erbjuda den mest tillförlitliga informationen möjlig. För att undvika att erbjuda falska matchningar använder vi strängare tröskelvärden än de som används av andra företag, vilket gör oss mer pålitliga när det gäller att söka efter avlägsna släktingar.

Dessutom, till skillnad från andra företag som har avgifter eller tar betalt för uppgraderingar, är våra uppdateringar permanent gratis. Varje användare, oavsett kontoskapelsedatum, har tillgång till alla uppdateringar som vi införlivar utan kostnad.