Varför måste jag välja 5 objekt från varje resultatblock?

Den metodiken som används av tellmeGen för att uppskatta resultat, samt processen att anpassa Raw Data till denna process, medför en extra beräkningskostnad.

Dock, som Raw Data-användare hos tellmeGen vill vi inte att du ska köpa en komplett produkt i blindo. Av denna anledning har vi beslutat att ge dig tillgång till att visa 5 objekt för varje avsnitt i vår gratisversion av denna produkt. På detta sätt kan du förhandsgranska rapporterna och se hur vi arbetar, rapporternas komplexitet, och om du är intresserad, få tillgång till mer genetisk information med våra betalda Raw Data-planer.