När kommer mina resultat att vara tillgängliga?

Provet skickas först till laboratoriet, och när det har mottagits kommer du att få ett e-postmeddelande som informerar dig om dess ankomst. Tiden det tar att ta emot det i laboratoriet varierar beroende på ursprungsland och antal prover.

Ditt resultatrapport kommer att vara tillgänglig på tellmeGens plattform inom en tidsram på 4 till 6 veckor efter det att provet har mottagits av vårt företag.

Du bör vara medveten om att vi talar om uppskattade tidsramar och att, på grund av processens komplexitet och genetiska analysens egenskaper, vi inte kan fastställa ett exakt datum för resultatleverans.

När resultaten är uppladdade till plattformen kan du få tillgång till dem genom ditt tellmeGen-konto (åtkomst via ditt användarnamn och lösenord). För detta kommer du att få ett e-postmeddelande som meddelar dig att informationen nu är tillgänglig och kan konsulteras i kundområdet.