Varför ändras mina resultat med olika versioner av ancestralitet?

På tellmeGen arbetar vi med att utveckla och förbättra nya mekanismer för att uppskatta våra användares ancestralitet. Därför finns det skillnader mellan de olika versionerna av vår metodik, antingen på grund av tillägg av nya genetiska populationer i studien eller genom en förändring i beräkningsalgoritmen, vilket garanterar högre kvalitet och noggrannhet i den senaste versionen. Det bör också nämnas att vi regelbundet uppdaterar resultaten för alla våra användare till den senaste versionen helt gratis och meddelar dem om denna uppdatering.