Vad betyder det att jag kommer att få uppdateringar av tellmeGens resultat?

Din genetiska information förändras inte över tid, men vetenskaplig forskning gör det. Därför kan vi regelbundet och kontinuerligt utöka den information som vi ger i resultaten.

Uppdateringarna inkluderar nya punkter, nya SNP eller genetiska variationer som är associerade med vissa punkter, nya funktioner, versioner av rådata, etc. När nya vetenskapliga studier kommer ut som relaterar genetiska variationer till sjukdomar eller egenskaper, inkluderar vi dem i våra användares plattform.

Alla dessa uppdateringar är kostnadsfria för våra användare, så att du köper tellmeGens genetiska test en gång och får uppdaterad information för livet.

Observera att när vi gör en uppdatering börjar vi med de användare som har registrerat sig nyligen och fortsätter tills vi har uppdaterat vår första kund. När dina resultat har uppdaterats kommer du att få ett e-postmeddelande som meddelar dig detta.