Kan mina resultat förändras över tid?

Ja. Genetisk-datoriserad forskning är en vetenskap som ständigt växer.

En betydande del av den genetiska informationen som reglerar komplexa sjukdomar och egenskaper är känd, men en del av genomets funktionalitet är fortfarande okänd. Därför är resultaten av genetisk predisposition föremål för nya framsteg och upptäckter som uppstår över tiden.

Med nya metoder, förutom att ge mer exakta resultat, strävar man också efter att kunna fortsätta förbättras parallellt med den genetiska forskningen. Det är därför, när olika projekt och vetenskapliga studier upptäcker nya varianter som reglerar sjukdomar, kommer vi på tellmeGen att arbeta för att inkludera dem så snabbt som möjligt. Denna nya inkludering av varianter, liksom nya upptäckter, kan lätt modifiera resultaten du ser i din profil, alltid med målet att förbättra dessa resultatens precision.