Jag är inte kund hos tellmeGen men har laddat upp min RAW-data, kan jag få reda på mitt neandertalska DNA?

Med de betalda versionerna av Raw Data kan du få tillgång till din Neanderthal-DNA-information som vilken annan tellmeGen-användare som helst.

Detta kan du hitta både i Start- och Advanced-versionen, även om det inte finns i den gratis.

Om du har den kostnadsfria versionen kan du enkelt och snabbt konvertera den till Raw Data Starter och/eller Raw Data Advanced när som helst.