Hur kommer jag att se mina resultat?

För att få tillgång till dina resultat måste du logga in på ditt användarkonto. När du är inloggad, om de redan är tillgängliga, kommer de att vara uppdelade i olika områden: komplexa sjukdomar, monogena sjukdomar, farmakogenetik, personliga drag, wellness och anor.

Genom att klicka på varje ikon kan du se en lista över sjukdomar. Du kan också få tillgång till varje område genom att klicka på fliken ”MINA RESULTAT”.

Inom varje område kommer en detaljerad lista över karakteristiska objekt att visas. Om du klickar på namnet på varje objekt kommer du att få tillgång till information som: objektbeskrivning, symtom (i fallet med sjukdomar), genetikens roll, förebyggande åtgärder (om sådana finns) och den tekniska rapporten. Inom den tekniska rapporten kan du se mer detaljerad information, den SNP du har i ditt DNA, den använda litteraturen, etc.

Om du ännu inte har dina resultat och vill veta vilken information du kommer att få, kan du från tellmeGens huvudsida konsultera varje objekt som kommer att ingå i din rapport.

Hur som helst, när dina resultat är tillgängliga på ditt användarkonto kommer du att få ett e-postmeddelande till den e-postadress du kopplat till ditt kit. Du kommer också att få meddelanden när det finns uppdateringar på ditt konto. Du kommer att kunna konsultera dina resultat när du vill!