Hur fungerar meddelandetjänsten i DNA Connect?

Inom ditt privata konto, under avsnittet för DNA Connect, visas din genetiska familj och därifrån kan du skicka ett meddelande genom att välja den personen i fråga. I sin tur, när dina släktingar kontaktar dig via DNA Connect, kommer du att få ett e-postmeddelande som informerar dig om detta. Denna chatt kommer att vara exklusivt för deltagarna i konversationen och respekterar de högsta standarderna för säkerhet och integritet.

Du kommer också att få ett e-postmeddelande när du har nya släktingar i applikationen.